Blinq Beauty Drink

Blinq Beauty Drink
Kod Produk: BL01
Status: Dalam Stok
Harga: RM150.00
Bil:  

Blinq Beauty Drink merupakan minuman kecantikan dan kesihatan. Ia didatangkan dalam bentuk sachet dan perlu dicampur dengan air. Berikut adalah kebaikkan produk ini :

1. Untuk  Kecantikkan

 Blinq Beauty Drink dapat mencerah dan menggebukan kulit wajah anda. Ia juga dapat membantu menegangkan permukaan kulit dan menghilangkan kedutan.  Pengambilan secara berterusan dapat menghasilkan kulit yang cantk dan anjal.

2. Untuk Kesihatan

Blinq Beauty Drink dapat memberi tenaga. Ia amat sesuai bagi mereka yang sering mengalami masalah lesu dan keletihan. Penggunaan ekstrak soursop(durian belanda) merupakan salah satu agen terbaik anti-kanser. Selain itu minuman ini dapat membantu dalam proses meningkatkan kadar metabolik yang akan membantu proses pembakaran lemak serta menahan daripada rasa lapar.

Blinq Beauty Drink merupakan minuman tambahan yang lengkap untuk kulit yang lebih gebu, cerah dan anjal serta membantu meningkatkan kesihatan dan juga membantu mengembalikan bentuk tubuh yang ideal.

Kandungan : - Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana, Habbatus Sauda, Dates, Stevia Extract, Pomegranate, Honey, Garcinia

 

Berikan ulasan anda

Nama:


Ulasan: Nota: HTML format tidak dapat diterima untuk mengelakkan spam.

Penilaian: Baik           Terbaik

Masukkan kod imej dibawah: